veikkauksen pitkäveto kertoimet vertailussa sm-liiga

Veikkaus Pitkäveto kertoimet vertailussa

Veikkaus tarjoaa joka kierroksella pitkävetoon kertoimia mutta kuinka suuria ne todellisuudessa ovat kilpailijoihin verrattuna? Nyt Veikkaus pitkäveto kertoimet laitetaan vertailuun.

Pinnacle (käyttöliittymä näkyy yllä kuvassa) tarjoaa SM-liigaan ja muuhunkin jääkiekkoon erinomaisia kertoimia, joten tehdäksesi voitollisia vetoja, on todella syytä kilpailuttaa vedonvälittäjät.

Asiaa on helppo tutkia vertailemalla kertoimia eri vedonvälittäjältä toiselle. Käy selvästi ilmi, että Veikkauksen kertoimet eivät ole niin suuria kuin mitä kilpailijoilla.

Veikkaus pitkäveto kertoimet häviävät tasoitusvedoissa

Pinnaclen Joukkue -1 veto on paljon parempi kuin veikkauksen, koska Pinnaclella yhden maalin voitosta saa panoksensa takaisin, joten ei tarvitse stressata tasaisissa matseissa, että saako joukkue kiekon tyhjään maaliin vai ei.

Käytännössä siis jos tyhjä maali tulee, niin saat Pinnaclelta panoksesi vielä paremmalla kertoimella, kuin jos olisit lyönyt vedon Veikkauksella.

parhaat pitkäveto kertoimet

Yläpuolella näkyvässä kuvassa on 3.2.2017 liiga-kierroksen kertoimet. Vertaillaan kärkijoukkue Tapparan kertoimia, joista Veikkauksen kuvakaappaus alempana.

Alapuolella näkyy Veikkauksen kertoimet samasta ottelusta. Pinnaclen (-1.5 maalia) 2.99 kerroin siis vastaa Veikkauksen (-1 maalia) 2.80 kerrointa, koska siinä on tasapelikin määriteltynä vaihtoehdoksi.

Tämän lisäksi voit tietysti pelata Pinnaclen -1 kerrointa, jollaista Veikkauksella ei ole tarjolla.

Parhaat liiga-kertoimet löytyvät netistä vertailemalla

Veikkauksella myös tavalliset 1X2 kertoimet ovat huonompia kuin Pinnaclella. Jos taas vetona on -1, niin myös X on vaihtoehtona, jota Pinnaclella ei ole.

Veikkauksen pitkävedosta puuttuu +0 vetovalinta

Tämä vetovalinta koskee vain varsinaista peliaikaa, joten ei tarvitse huolehtia mahdollista tasapelin tulosta.

Siinä missä Veikkauksella on pakko valita jompi kumpi joukkue varsinaisella peliajalla tai sitten ratkaisuun saakka, niin Pinnaclella voit valita pelkkän varsinaisen peliajan.

Maalimäärien kertoimet vertailussa

Maalimäärissäkin on kertoimien suhteen suuret erot

Pinnaclella on myös Over/Under (Yli/Alle) 5 maalia, jossa tasan viidestä maalista saa panoksensa takaisin. Nämä kertoimet voittavat Veikkauksen kertoimet aivan selvästi.

Alla on saman ottelun Veikkauksen maalimäärät listattuna, joten kuten huomata saattaa, erot ylläoleviin ovat melkoiset.

Maalimäärät ovat myös suosittuja vetovaihtoehtoja, joten vertaillaan niiden kertoimia.

Veikkauksen kertoimet häviävä kautta linjan. Toisaalta heidän ei tarvitse monopolin takia kilpailla, joten he keräävät helppoa rahaa eivätkä anna suomalaisille mahdollisuutta voittaa pitkällä aikavälillä.

Suurimmat kertoimien erot summattuna

HUOM! Pinnaclen esimerkissä -1 maalia eroaa veikkaukselta siten, että yhden maalin tappiosta saa panoksensa takaisin. Näin ei käy Veikkauksella ja kertoimet ovat hyvin samanlaiset, ellei jopa huonommat!

Niinpä esimerkiksi kahden maalin voittoja kannattaa pelata nimenomaan Pinnaclelle tai Unibetille (Handicap, Regular Time -kohdasta), koska sieltä saa panoksensa takaisin, mikäli ero jääkin vain yhteen maaliin.

Melko usein viimeinen maali jääkiekossa tehdään tyhjiin mutta sitä ei käy kuitenkaan joka ottelussa, joten miksi ottaa turhaa riskiä?

Erityisesti Veikkauksen maalimäärien vedon ovat huonoja, joten kannattaa todellakin kilpailuttaa, pelasi sitten 1X2-vetoja, maalimääriä tai tasoitusvetoja.