vedonlyöntiä voi käydä myös netissä ja saada parempia kertoimia

Vedonlyönti Netissä – Jääkiekko ja SM-Liiga

Vedonlyönti netissä on kehittynyt todella paljon digitalisoitumisen myötä ja yhä useammat ovat päässeet käsiksi vedonvälittäjiin, jotka tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden voittaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että vedonlyöntivälittäjä ei ota liikaa välityspalkkiota itselleen vaan antaa pelaajille realistisen mahdollisuuden ansaita lajitietämyksellä ja perehtymisellä asiaan.

Jääkiekkoon on todella paljon kertoimia eri sarjoihin (ks. otsikon kuva) ja kertoimien vertaileminen kannattaa ihan todennäköisyyksien pohjalta, joista seuraavassa esimerkkejä.

vedonlyönti netissä on voitollista kun vertailee kertoimia

Pitkävedossa kertoimien vertaileminen kannattaa ja mahdollistaa voitollisen veikkaamisen.

Vedonlyönti netissä ja sen voitollisuus eri välittäjillä

Veikkauksella kolikonheitollekin saisi varmaan 1.5 kerrointa kun todennäköisyys kolikonheitolle on 50% – 50% eli 100 jaettuna kahdella.

Mikäli 100 jakaisi veikkauksen tarjoamalla 1.5 kertoimella, niin tuloksena olisi 66,66%, eli veikkauksen mielestä kolikon heittämisen todennäköisyys olisi n. 66%, eli toisin sanoen he pyytävät aivan liikaa hintaa.

Ajattele jos saisit toiseltä välittäjältä 2.5 kertoimen jostakin tapahtumasta, jolla on 50% todennäköisyys toteutua. 100% jaettuna 2.5 = 40%

40% vetoja tekemällä voittaisit siis 10% pitkässä juoksussa, koska kolikon heiton todennäköisyys on 50%. Eli mitä isompi kerroin, niin sitä todennäköisemmin pystyt voittamaan vedonlyönnistä.

Vedonlyönti ja Kertoimien merkitys käytännössä

Vedonlyönnissä erot ovat kuitenkin todellisuudessa eroa Veikkauksen kerroin 1.85 ja Pinnaclella saattaa olla samaan aikaan 2.05. Ero ei kuullosta kovin suurelta mutta tuossa on huikea ero todennäköisyyksiä ajatellen.

Tuo ero myös todennäköisesti erottaa voitollisen ja tappiollisen vedonlyöjän toisistaan, joten pienistä eroista syntyy suuria summia ja etulyöntiasemia vedonlyöntimarkkinaan nähden.

Itse en tiedä ketään, joka pääsisi Veikkauksen kertoimilla voitolle mutta tunnen sentään muutamia, jotka perehtymisellä asiaan pääsevät voitolliseen tulokseen käyttämällä muiden vedonvälittäjien kertoimia.

Pienillä eroilla pystyy kuromaan kiinni voitolliseen vedonlyöntiin. Erityisesti pelaajat, jotka ovat Veikkauksella +-0 pelaajia, niin heille vedonlyönti netissä mahdollistaa voitollisen pelaamisen, koska Veikkauksen ei tarvitse kilpailla muiden kanssa parhaista kertoimista.

SM-Liigaan ja jääkiekkoon kannattaa etsia parhaat kertoimet voitollisen vedonlyönnin saavuttamiseksi

Yllä näkyy SM-Liigaan kertoimia. Tarjolla on monia eri kertoimia ja vaihtoehtoja panoksen asettaiseen. Kannattaa vertailla eri tasoitusmahdollisuuksia.

Enemmän kertoimia saat näkyviin, kun kirjaudut oikeasta ylänurkasta sisään sivustolle. Kirjautumisen jälkeen löydät SM-Liigan Hockey-välilehdeltä.

Pinnaclella kertoimet julkaistaan yleensä noin 24 tuntia ennen otteluiden alkua ja ne saattavat vaihdella paljonkin, joten jos ennakkoon tiedät jonkun joukkueen kokoonpanoista jotain sellaista mitä vedonlyöntimarkkina ei tiedä, niin voit sillä jo saavuttaa etua markkinaan nähden.

Suositukset vedonvälittäjäksi:

parhaat bonukset ja veikkausvihjeet liiga-vetojen tekemiseen ja voitollinen seuranta pitkävetoon

Pinnacle on parhain vedonvälittäjä voitolliseen vedonlyöntiin. Kuvaa klikkaamalla pääset sivustolle.


Lue myös: Parhaat vedonlyöntibonukset, Skrill: Ohjeet rahaliikenteeseen

Pitkävetovihjeet SM-Liigaan & Voitollinen SM-Liiga Seuranta 2016 – 2017