Sm-liiga netistä ilmaiseksi

SM-Liiga netistä ilmaiseksi

SM-Liiga free live stream – Liiga-lähetykset suorana netistä

SM-Liiga netistä ilmaiseksi kaudella 2018 – 2019 on mahdollista katsoa täältä.

Alempana ohjeet mainoksien poistamiseen lähetyksistä (ei pakollista). Myös muita linkkejä ja vaihtoehtoisia streameja tarjolla.

 • Liigan pre-season pelit alkavat perjantaina 3.8.2018

Telian Liiga-lähetykset

Telia on ostanut Liigan televisio-oikeudet kaudelle 2018-2019 ja ilmaispelejä television puolella tullaan näkemään lähes samaan tapaan kuin viime kaudella. Eli joitakin yksittäisiä pelejä näkyy TV5:ltä mutta viime kauden ilmaisia finaaleita ym. tuskin on luvassa.

Muista oheisohjelmista ainostaan Liigailta (=parhaat hetket) sekä Liigaviikko (=”kuumimmat puheenaiheet ja värikkäimmät persoonat”) ovat nähtävissä televisiosta TV5:ltä.

Pelipakettien hinta on noussut: 24,90€/kk näkee kaikki pelit ja 19,90€/kk näkee suosikkijoukkueensa pelit. Pelipassilla on mahdollista katsoa yksittäisiä Liiga-pelejä.

Telia tuo lisäksi videotuomarijärjestelmän (ns. tilannehuone), jolla ottelutapahtumia seurataan usean videotuomarin voimin.

Jääkiekon MM-kisat 2018

 • Suomen pelit näkee parhaiten ilmaiseksi TV:stä
 • Muut pelit onhockey.tv tai täältä
 • tai jos löytyy VPN, niin viralliselta IIHF-kanavalta (youtube.com)

Pelaa myös MM-kisojen live-vetoa.


SM-Liiga vihjeet julkaistaan 2017-2018 kaudella Foorumilla


Jääkiekkoa netistä ilmaiseksi

Jääkiekon MM-Kisat näkyy myös kyseisestä yllä olevasta linkistä suorana ilmaiseksi. MTV3 kuitenkin näyttää Suomen pelit suorana TV:stä ilmaiskanavaltaan.

Mikäli ei omista televisiota, niin MM-kisat näkyy myös Katsomon sivuilta, tosin vaatii (maksuttoman) rekisteröitymisen.

Käy tsekkaamassa myös uusin sovellus vedonlyöntiin: BetUp


Stream-listalla on myös paljon muita jääkiekko-otteluita (esim. NHL), kuin myös monia eri urheilulajeja listattuna. Kaikki ottelut ovat streamista livenä katsottavissa ja lista päivittyy säännöllisesti.

Lista päivittyy noin tunnin välein ja näyttää meneillään olevat ottelut, joten kannattaa käydä vain hieman ennen ottelua katsomassa tuolta suora linkki.

Jos Stream katkeaa, niin kannattaa yleensä sulkea koko selain ja käynnistää uudestaan, niin toimii taas. Pelkkä stream-sivun päivittäminen ei aina tehoa.

Joskus käy niin, että liiga-live ei toimi tai linkit tulevat vasta kesken ottelun listalle mutta toisaalta ilmaisesta lähetyksestä ei viitsi oikein valittaakaan. Myöskään yksittäisiin peleihin/vajaisiin liigakierroksiin ei streamia aina ole.

Jos lähetys ei näy, niin se ei välttämättä vielä ole alkanut. Tarkista myös, että Adobe Flash Player on asennettuna ja päivitetty.

SM-Liiga netistä ilmaiseksi ja ilman mainoksia seuraavasti:

Suosittelen vahvasti edellä mainitusta linkistä mainosten poistoa, koska muuten mainoshelvetti on armoton.

Voit estää mainosten näkymisen asentamalla mainosblokkerin ja lisäskriptin selaimeesi seuraavilla ohjeilla:

 • Asenna Ad-Block selaimeesi (mikäli sinulla ei sitä vielä ole)
 • Lisää selaimeesi Tampermonkey (Chrome-selaimen lisäosa)
 • Laita Tampermonkey-lisäosaan Filterlist ja User-skripti seuraavaksi täältä.
 • Näiden vaiheiden (ja mahdollisesti selaimen uudelleenkännistyksen) jälkeen voit katsoa SM-Liiga otteluita livenä aivan ilmaiseksi streamin välityksellä.

Huom! Lähetykset alkavat aina arkisin ajoissa mutta viikonloppuisin (kun pelien aikataulut ovat erilaiset) lähetykset saattavat alkaa myöhässä.

SM-liiga netistä ilmaiseksi: Vaihtoehtoiset linkit

HUOMIO! Mikäli alkuperäinen live-stream lista ei jostain syystä toimi, niin voit etsiä otteluita myös täältä.

Tämä toinen linkki on huonompi, koska mainosten poisto ei vaikuta jostain syystä tämän linkin streameihin. Lisäksi lähetys saattaa pätkiä paikoitellen ja pelejä ei aina ole edes tuolla tarjolla.

Linkkejä peleihin löytyy myös täältä OnHockey.tv:stä mutta sisältävät usein mainoksia ja laatu mielestäni yleensä hieman huonompi (pätkimistä voi myös esiintyä).

Kauden aikana myös täältä näkynyt liiga-streameja.

VeikkausTV

Välillä kannattaa katsoa myös VeikkausTV, sillä sieltä näkee satunnaisesti SM-liiga, NHL tai KHL matseja suorana ja ilmaiseksi. (katselu onnistuu myös Androidin ja Applen mobiililaitteilla ja tableteilla)

Tiedätkö SM-Liigan live-stream linkin? – Postaa se uusimman pitkävetovihjeet-postauksen kommentteihin, tai vaihtoehtoisesti Foorumille, niin lisään sen myös tähän postaukseen.

 


Lyö vetoa parhailla kertoimilla:

parhaat bonukset ja veikkausvihjeet liiga-vetojen tekemiseen ja voitollinen seuranta pitkävetoon

 • Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaimpia kertoimia (esim. Veikkauksen kertoimet eivät yllä lähellekään, lue kerroinvertailu täältä)
 • Kaikki voitollisetkin pelaajat ovat tervetulleita, sillä kertoimet vaihtelevat vedonlyöntimarkkinan mukaisesti
 • Panoskattoja ei käytännössä ole, sillä limitit ovat kymmenissä tuhansissa

Näistä syistä ammattilaiset vedonlyöjät käyttävät Pinnaclea. – Sivuille tästä –