Skrill-ohjeet nettimaksamiseen nettilompakolla ja rahansiirto netin välityksellä

 

Skrill-Ohjeet nettilompakon käyttöön

Skrill on nettilompakko, jotka tarjoaa mahdollisuuden siirtää rahaa netin kautta ja tämän artikkelin Skrill-ohjeet toivottavasti auttavat selventämään kyseisen nettilompakon käyttötarkoitusta.

Skrill sopii henkilöille, jotka eivät halua antaa luottokorttinsa tietoja internetin kautta. Raha siirtyy myös välittömästi, joten se on heti käytettävissä vedonlyöntiin, pokeriin tai nettikasinoille. Tämän artikkelin Skrill-ohjeet toivottavasti auttavat selventämään kyseisen nettilompakon käyttötarkoitusta.

Voit lähettää rahaa myös kaverillesi, mikäli hänelläkin on Skrill-nettilomakko – tämä pätee jopa ulkomaille asti!

Raha siirtyy Skrill-tunnuksilla, jotka teet liityttäessä palveluun. Rahaa voit siirtää Skrill-tilille normaalilla tilisiirrolla tai halutessasi voit ilmoittaa pankki/luottokorttisi numeron Skrillille, jolloinka he veloittavat korttiasi haluamasi summan edestä.

Skrill-tili on täysin ilmainen, joten mitään pankkien tyypillisesti veloittamia palvelumaksuja heillä ei ole. Mikäli haluat siirtää rahaa esimerkiksi vedonlyönti-sivustojen välillä, niin se onnistuu myös, eikä sinun tarvitse välissä kotiuttaa rahoja tavalliselle suomalaiselle pankkitilille.

Skrill MasterCard -kortti

Skrill-tili voi olla myös tapa säästää rahaa. Tilille voi siirtää ylimääräistä rahaa ilman kustannuksia. Mikäli haluat rahat suoraan käyttöön, voit tilata Skrill MasterCard -kortin. Kortilla saat nostettua automaateista rahaa ja pystyt maksamaan sillä kassoilla, aivan kuin tavallisellakin MasterCardilla.

Skrill-ohjeet rahansiirto vedonlyöntiin tai ulkomaille internetin nettilompakon välityksellä

Skrill MasterCard -kortti voi olla hyvä myös henkilöille, jotka eivät saa pankista tavallista luottokorttia. Korttia voi käyttää myös ulkomailla varakorttina, tai jos toisen kortin luotto-/turvarajat tulevat vastaan tai siinä on muita ongelmia.

Kortti on myös turvallinen, koska voit vaan käyttää sen verran rahaa kuin sillä on, eli jos joudut ryöstetyksi tai muuten vain hävität kortin illanvietossa, niin menetys ei ole niin suuri kuin tavallisella luottokortilla – Hyvä matkustaessa!

Kyseisen kortin hinta vuodessa on yhteensä 10€, joten se on halpa verrattuna perinteisiin pankkien kortteihin.

Luotettava toimija

Skrill on luotettava palvelu, jota suomalaisetkin ovat käyttäneet vuosia sitten pokeribuumin alkuajoista lähtien kun se vielä tunnettiin Moneybookersina. Skrillin toimintaa valvoo Iso-Britannian FSA, eli samat viranomaiset jotka valvovat brittiläisten pankkien toimintaa, joten kyseessä on todella luotettava toimija.

Mikäli siirrät lyhyessä ajassa useita tuhansia euroja, Skrill voi pyytää sinua toimittamaan todisteet henkilöllisyydestä. Tätä ei pidä säikähtää, vaan sillä pyritään vain karsimaan rahanpesijät käyttäjäkunnasta. Rahanpesun kitkemiseksi rahat pitää myös tallettaa pankkitililtä tai luottokortilta (kuin myös kotiuttaa pankkitilille tai luottokortille), joka on saman henkilön nimissä, kuin itse Skrill -tili.

Rahan siirtäminen Skrill-tilille

Talletus pankkisiirrolla tapahtuu tavallisella kotimaisella tilisiirrolla. Talletukseen löytyy Skrillin sivuilta hyvät ohjeet. Rahat ovat tilisiirtoa käyttäen perillä parissa päivässä, tai jopa heti, riippuen siitä, mitä talletustapaa käytit.

Muistathan, että tilisiirtoon täytyy liittää Skrill-tilin Customer ID numero. Kyseessä on numero, josta Skrill käyttää ohjeissaan nimitystä “reference”. Se laitetaan tilisiirtoon viestiksi, ei siis viitenumeroksi, kuten perinteisissä kotimaisissa tilisiirroissa.

Kotiutuksessa on samat vaihtoehdot kuin talletuksien teossakin. Kotiutusta varten tarvitset oman tilisi IBAN-numeron ja SWIFT-koodin, jonka saat esimerkiksi verkkopankista oman tilisi perustiedoista.