veikkaus pitkävetovihjeet voitollinen vedonlyönti pitkäveto sm-liiga veikkausvihjeet

Voitollinen vedonlyönti seuranta 2016-2017 SM-Liiga

Alkukauden vedot olivat ensimmäisten viikkojen aikana vähän hakusessa. Mielestäni niissä oli lisäarvoa, vaikka vähän rekyyliä näyttää vetovihjeet ottaneen. Tavoitteena oli kuitenkin heti kauden alusta saada voitollinen vedonlyönti seuranta, jolla saisin hyvin seuraajia sivustolle.

Toinen hiljaisempi jakso oli juuri ennen joulutaukoa. Kertoimet olivat vedonvälittäjillä hyvin kohdallaan, joten hyvien kohteiden löytäminen oli paikoitellen tuskaista. Tämä näkyy graafissa tasaantuneempana jaksona.

Sillä jaksolla kun varsinaisia seurantaan meneviä vetoja ei paljoa tullut, niin saatoin tehdä viihdevetoja muiden vetojen ohessa ja mainita niitä artikkeleissa. Sanallisen sisällön takia lukija saa paremman kuvan ottelun näkemyksestä ja voi itse päätellä pelaako kyseistä viihdevetoa.

Olen kuitenkin merkannut kaikki vedot seurantaan lukuunottamatta niitä, joiden yhteydessä sanon kyseessä olevan viihdeveto. Itse tosin olen pelannut viihdevetojakin mutta tavallista pienemmällä panoksella, koska se tuo iloa liiga-kierroksen seuraamiseen (koska seuraisin ne ottelut muutenkin, jotta osaan tehdä seuraavilla kierroksilla voitollisia vihje-arvioita.)

Voitollinen vedonlyönti seuranta SM-Liigaan:

Vetoja tuli 2016 syksyn aikana yhteensä 101 kpl.

Palautusprosentti 112.53%

Pitkävetovihjeiden tuotto +27.59 yksikköä.

Panoksen jakautuminen

Osa vedoista saattaa olla samaan otteluun, koska olen jakanut riskiä tekemällä kaksi eri vetoa: esim. yksi veto saattaa olla U4,5 maalia ja toinen veto U5 maalia, jotta mahdollisessa tasan 5 maalin ottelusta saan jälkimmäisestä vedosta panoksen takaisin.

Toisaalta jos ottelussa tehdään 4 maalia niin saan paremman kertoimen 4,5 maalia vedosta. Eli kyse on riskin jakamisesta ja voiton maksimoimisesta pitkällä aikavälillä.

Odotukset ja tavoitteet keväälle 2017

Tarkoituksena on jatkaa hyvien kohteiden löytämistä.

Osa kohteista tulee sivustolle pelipäivän aikana “ripotellen”, koska kertoimet elävät Pinnaclella markkinoiden mukaisesti.

Varsinkin iltapäivän mittaan altavastaajat usein nousevat pelattavaksi mutta niitä ei kannata vihjata etukäteen, koska kertoimilla on todella suuri merkitys.

Esim. On eriasia pelaako kohdetta 1.95 vai 2.05 kertoimella (ero ei kuullosta isolta mutta on voitollisen ja tappiollisen vedonlyönnin ero). Veto 1.95 kertoimella on nimittäin tappiollinen (ja jälkimmäinen voitollinen), jos kyseessä on 50% – 50% tasabookki, sen takia täytyy olla tarkkana.

Olen pyrkinyt pelaamaan vedot joko +0 tai +0.5 vetoina, joka ei ota tasapeliä huomioon. Tämä parantaa huomattavasti tulosta pitkällä aikavälillä, koska saat tasapelissä panoksesi takaisin.

Tarkoitus on tehdä “voitollinen vedonlyönti seuranta osa 2” keväällä runkosarjan päätteeksi, joten toivottavasti odotusarvot säilyvät positiivisina ja varianssi jokseenkin omalla puolella.

Viihdeveto ja live-veto

Nämä olen pääsääntöisesti pelannut Unibetille. Varsinkin pelien aikana olen joskus laittanut live-vetoa menemään varsinkin sellaisia pelipäivinä, jolloin ei ole kauheasti kohteita ollut.

Tämä on pitänyt mielenkiinnon yllä ja olen siten huomannut joukkueiden välisiä vahvuus-/heikkoustekijöitä, jotka ovat auttaneet vetojen tekemisessä muita päiviä varten.

 

– Tästä takaisin pitkävetovihjeisiin –


Julkaistu 30.12.2016 klo 23:55

Kommentoi aihetta: