Vinkit Pitkävetoon La 11.3.2017 – SM-Liiga

Tänään mielenkiintoisia matseja tiedossa kun joukkueet varmistelevat runkosarjasijoituksiaan tai pudotuspelipaikkaa.

Ilves – Lukko

Ilves pudotuspeleihin -veto näyttää tällä hetkellä todella hyvältä ja ilveksellä on todella hyvä mahdollisuus viedä pisteet Lukolta, jonka kausi on jo käytännössä päättynyt (ja siten varmistaa pudotuspelipaikka).

Tietojen mukaan luvassa on täpötäysi Hakametsä, joten Ilves tulee todennäköisesti painamaan täysillä loppuun asti ja tarjoamaan kunnon näytöksen. Lukko puolestaan pelasi tasan viikko sitten ihan hyvän matsin ilvestä vastaan mutta eivät jaksaneet pelata hyvin kokonaiset 60 min.

Pelasin eilen earlyistä jo Ilves -1 vetoa ja lisäksi vähän Ilves -1,5 vetoa. Ajattelin, että kertoimet ilveksen kohdalla olisivat pysyneet jokseenkin samana mutta aamupäivän aikana ne laskivat ennen kuin ehdin vihjeitä julkaista seurantaan.

Mielestäni kerroin on edelleen jokseenkin pelattavissa ja ilves varmasti haluaa varmistaa playoff-paikkansa tänään kotiyleisön hurmoksessa.

tai

Kannattaa kirjautua sisään pinnaclelle ja seurata kertoimien muutoksia iltapäivän aikana. Sieltä voi betsata kohdetta aina kun kerroin nousee, jolloin saa maksimaalisen palautuksen.


Julkaistu 11.3.2017

Kommentoi aihetta: