Veikkausvihjeet Ti 7.3.2017 – SM-Liiga

HPK – Kärpät

Kertoimet valitettavasti ehtivät laskea, joten menee seurantaan tavallista pienemmällä. Kärpät kuitenkin pelannut hyvin ja ainakin avauskertoimet olivat heille jokseenkin liikaa.

HPK tosin on pelannut vahvasti nimenomaan kotipeleissään (ja vieraissa on pahasti takkuillut), joten tätä ei suurella sisään mennyt mutta jotain jännitettävää tähänkin iltaan..

Kärpät sarjataulukossa 8. sijalla ja vain 1 piste eroa kumpaankin suuntaan, joten tärkeä peli kyseessä ja saumat suoraan kuuden joukkoon (välttäen säälit) on vielä mahdollista.

Kärpiltä puuttuu tärkeä Niklas Olausson ja HPK:lta vähintään yhtä tärkeät Niko Kapanen ja Janne Lahti. Larmi ja Rynnäs maaleilla, joten tasainen ilta tiedossa.

Panostusta laitetaan vain 1 yksikköä pelikassasta kun fiilis ei hirveästi puolla mutta kertoimien valossa betsattava tätä. Kärpille tällä pelillä myös enemmän merkitystä kuin HPK:lle.

Mahdolliset Kerroinmuutokset

Kannattaa seurata Pinnaclen tarjontaa liiga-kertoimista (löytyy valikosta: Hockey -> Finland -> SM-Liiga), sillä päivän aikana varmasti markkinat elävät ja kertoimet muuttuvat sen mukana.

Monesti olen bongannut hyviä kertoimia ja Kärppienkin +0 avaus oli 2.26, joten kun HPK-betsaajat tulevat lyömään nykyistä markkinatoppia niin Kärppien kertoimet sitten vastaavasti nousevat.

Aikatauluista johtuen muita vetovihjeitä ei ole tänään tulossa.


Julkaistu 7.3.2017 klo 14:10

One thought on “Veikkausvihjeet Ti 7.3.2017 – SM-Liiga

  1. UB - 9.3.2017 tilanne

    Ei betsejä tänään. Virhearvion osuus kasvaa helposti näissä aivan viimeisten kierrosten otteluissa kun ei tiedä kuinka tosissaan mikäkin jengi pelaa.

    Lukon ja Jukureiden peli on siitä mielenkiintoinen, että kummankin pitäisi voittaa.. Lukon saumat tosin aika olemattomat muutenkin, joten hankala sanoa tarttuuko se tähän viimeiseen saumaan (epäilen) kun entisetkin on menty vähän miten sattuu.. mutta silti kotiyleisö eli ihan läpsyttelyksikään eivät varmasti viitsi laittaa

    Reply

Kommentoi aihetta: