nhl netistä ilmaiseksi live stream jääkiekkoa

NHL netistä ilmaiseksi kaudelle 2016 – 2017 on mahdollista katsoa netistä stream linkkien kautta täysin suorana ja ilmaiseksi.

Niihin on tarjolla paljon live stream linkkejä, joista ainakin joitakin mainitaan tässä artikkelissa.

NHL netistä ilmaiseksi

Nhl on mahdollista katsoa netissä ilmaiseksi täällä.

Mikäli haluat ylemmästä live streamista mainokset pois, niin olen kertonut siihen ohjeet SM-liiga ilmaiseksi netissä -artikkelissani, joka on luettavissa täältä.

Muita linkki-vaihtoehtoja on vielä tuolla alempana mutta mielestäni ylläoleva on kaikista linkeistä pätevin.

Mikäli sinulla on jokin todella hyvätasoinen linkki, jota ei ole vielä mainittuna tällä sivulla, niin lähetä linkki streamiin laittamalla kommenttia uusimpaan pitkävetovihje-postaukseen, niin lisään sen sitten tälle sivulle.

Stream listalla on paljon muitakin kuin vain NHL-otteluita, joten kannattaa tarkkailla mitä kaikkea mielenkiintoista sieltä löytyy. Yleensä kaikki ottelut ovat katsottavissa, ellei jotain poikkeustapausta ole meneillään.

Pari huomautusta streamista

Streameissa on joidenkin sekunttien viive verrattuna kirjaimelliseen live-peliin, joten jos teet live-vetoa, niin kannattaa hankkia vaihtoehtoisia katsomistapoja, jotta et anna muille tasoitusta.

Stream listat päivittyvät tasaisin väliajoin, joten jos et heti löydä etsimääsi linkkiä, niin kannattaa käydä myöhemmin katsomassa.

Mikäli stream pysähtyy yllättäen, niin kannattaa se yleensä avata suoraan uudestaan. Sivun päivittäminenkin yleensä toimii mutta ei aina. Sulje selain ja yritä uudelleen, mikäli ei toimi, niin odota vähän aikaa ja kokeile uudelleen.

NHL live stream vaihtoehtoiset linkit

http://www.hahabar.com/c-3.html

http://onhockey.tv/

Myös UnibetTV lähettää NHL-otteluita, kuin myös KHL ja satunnaisesti muutakin kiekkoa. Kannattaa tarkistaa tarjonta ja samalla voi lyödä myös live-vetoa.

Nhl on mahdollista katsoa netissä ilmaiseksi myös täältä.

Muut tavat katsoa Nhl:ää livenä

Nhl otteluita voi myös katsoa hankkimalla VLC-ohjelman ja syöttämällä siihen linkkejä. Tämä on kuitenkin iaka työlästä ja linkit vaihtelevat aina välillä, joten on helpompi hakea valmiista listasta suoraan se ottelu, jonka haluaa katsoa.

Mikäli otteluita katsoo todella aktiivisesti niin ip-osoitteen muuttaminen ulkomaille ja sieltä ilmaisten mutta hyvänlaatuisten streamien katsominen on mahdollista.

NHL.com (ja muut vastaavat viralliset tahot) lähettää satunnaisesti nhl netistä ilmaiseksi mutta se yleensä vaatii paikallisen ip-osoitteen tai sitten rekisteröitymisen palveluun, joka on työlästä (yleensä pitää olla paikallinen ja osoitteen feikkaamiset jne tulee kyseeseen). Jos kuitenkin katsoo paljon niin vaiva saattaa kannattaa.