Maksulliset vedonlyönti vihjepalvelut

Maksulliset vedonlyönti vihjepalvelut voivat auttaa tienaamaan rahaa mutta on muutamia asioita, joista kannattaa varmistua ennen kuin sijoittaa rahansa vihjeisiin.

Vihjepalvelun ikä/luotettavuus

Vedonlyönti vihjepalvelut kannattaa aivan ensiksi Googlettaa nimeltä ja niiden taustoja kannattaa muutenkin selvittää tarkemmin. Kaikenlainen tieto on tarpeen arvioitaessa palvelun luotettavuutta. Varsinkin rahansiirtäminen äkkinäisesti jonnekin kyseenalaiselle taholle ei ole mitenkään järkevää.

Yleensä vihjepalvelut julkaisevatkin ilmaisvihjeitä, joilla he pystyvät vakuuttamaan seuraajansa voitollisuudestaan/laadukkuudestaan. Tämä on vähän sama kuin kaupoissa jaellaan ruokanäytteitä, jotta kuluttajat huomaisivat uudet tulokkaat ja heidän mahdollisesti paremmat tuotteet.

Vihjepalveluiden vihjeitä kannattaa paikoitellen hyödyntää ja seurata. Yleensä seuranta kertoo kuinka pätevä palvelu on ja myös muiden käyttäjien kertomukset vihjaajasta. Kaikki vihjepalvelut eivät kuitenkaan joko ylläpidä tai julkaise jostain syystä seurantaa, joka itsessäni herättää kysymysmerkkejä.

Toki kaikki eivät ymmärrä vihjepalvelujen periaatetta, että heidän tavoitteensa ei ole olla oikeassa joka kohteessa, vaan valita kohteita, joiden kertoimissa on lisäarvoa.

Esimerkiksi jos kohde osuu vedonvälittäjien mielestä kerran viidestä (eli 20%) mutta vihjepalvelu arvelee sen osuvan kerran kolmesta, eli 33,33%, joten kaikki kertoimet jotka ovat yli 3.00 ovat ylikertoimia. Vaikka kohde olisikin hyvä ja paljon lisäarvoa tuova, niin kohde osuu kuitenkin vain kerran kolmesta. Monelle tämä asia ei ole selvä, joten se voi vaikuttaa seurannan julkaisemattomuuteen.

Vedonlyöntiin kuuluu myös satunnaisuutta, joten edellä mainitun kaltainen tilanne ei pidä kaikkien seuraajien mielenkiintoa yllä mikäli pari-kolme sellaista altavastaaja-kohdetta menisi väärin.

Mielestäni seuranta pitäisi silti julkaista, koska se aiheuttaa vain sen, että vihjeiden seuraajat julkaisevat epävirallisia seurantoja, jotka voivat helposti aiheuttaa eripuraa.

Jokainen vihjepalvelu aloittaa joskus ja sitä mukaa niiden seuraajien määrä kasvaa. Hyvin monet hyppäävät mukaan vasta silloin kun vetojen lisäarvo on jo syöty, josta päästään seuraavaan kohtaan.

Vedonlyönti vihjepalvelut ja seuraajien määrä

Tämä on todella merkittävä, koska jos niitä on “liikaa”, niin kertoimet laskevat hyvinkin nopeasti vihjeiden julkaisemisen jälkeen, joten kovinkaan moni ei ehdi hyviin kertoimiin kiinni.

Jäljelle jäävät kertoimet voivat olla odotusarvoltaan neutraaleja tai jopa negatiivisia. Olen useissa eri artikkeleissa panottanut kertoimien merkitystä ja sitä, että yleensä odotan vihjeiden julkaisemista, koska varsinkin altavastaajien kertoimet yleensä nousevat ennen otteluiden alkua, joten ei ole mitään järkeä pelata matalemmilla kertoimilla.

Korkeammilla kertoimilla pelatessa pystyy varmistumaan, että pystyy yltämään samaan tuottoon kuin itse vihjaaja. Vaikka tästä tuotosta vähän jäisi niin se ei ole maailman loppu, olettaen, että vihjaaja on reiluummin voitolla. Mikäli vihjaajan seuranta on lähellä +-0 tasoa, niin seuraajat ovat silloin hieman tappiolla, elleivät ehdi suunnilleen samoihin kertoimiin kiinni.

Seuranta ja sen merkitys

Seurannan merkitys on suuri mutta kuten artikkelin alussa sanoin, niin jokainen aloittaa joskus. Vetojen määrän kasvaessa tulee yhä luotettavampi kuva siitä, että vedonlyöjä todellakin on voitollinen vihjeissään ja että niiden seuraamisessa tai jopa peesaamisessa on järkeä.

Jokaisen pitää kuitenkin itse loppujen lopuksi arvioida pelikohde ja itse en ainakaan pysty lyömään sokkona vetoja lajiin, josta en itse mitään tietäisi.

Jonkinlainen käsitys vedoista mielestäni pitäisi olla ja mm. sen vuoksi itse vihjaan SM-Liiga jääkiekkoa, koska monet suomalaiset ovat hyvin pitkälti eläneet ja hengittäneet sitä pienestä lapsesta saakka pelaten ulkojäillä tai vaihtoehtoisesti ainakin seuraten jääkiekkoa.

Nykyään jääkiekko on todella kattavasti esillä myös mediassa ja tämä vahvistaa tietoisuutta lajista ja joukkueista. Tämän vuoksi valitsin juuri jääkiekon ja SM-liigan. Valintaan ottakai vaikutti myös se, että olen itse kauan seurannut sitä ja tiedän siten siitä eniten.

Lajin suuruus ja panosten kestäminen

Laji kannattaa valita sen mukaan, että sille löytyy kohteita eri vedonvälittäjiltä. Lajissa/sarjassa tulisi myös olla sen verran seuraajia, että panostaminen sarjaan ei laskisi kertoimia.

Tämän takia suuremmat sarjat ovat vihjepalveluiden takia parempia, koska vaihdanta on suurempi ja kertoimet sietävät suurempia panostuksia ilman, että ne putoavat heti panostamisen jälkeen.

Tämä takaa sen, että yhä useampi hyötyy vihjepalvelun julkaisemasta vihjeestä ja saa siten rahoilleen vastinetta.

Suomessa suurin sarja on jääkiekon SM-Liiga, joten oma seuraamani/vihjaamani laji sopisi hyvin myös vihjepalvelun ylläpitoon. Lisäksi vedonvälittäjät kuten Pinnacle tarjoaa todella korkeat panoskatot pelipäivinä, joten todella moni ehtii hyötyä vihjeistä.

Sijoitettava summa suhteessa odotettavaan tuottoon

Maksulliset vedonlyönti vihjepalvelut kannattaa kilpailuttaa mikäli niitä löytyy useampia. Jäsenyysmaksut vaihtelevat ja lisäksi joihinkin saa hyvinkin lyhyillä sopimuksilla diilejä.

Kannattaa verrata maksua ja odotettua tuottoa ottaen kuitenkin huomioon vihjaajan historian ja toteutuneen tuoton edellisiltä kausilta, jotta voi maksimoida tuoton sijoittamalleen pääomalle.