sm-liiga kausiennakko hetkinenTV world cup

SM-Liiga Kausiennakko ja World Cup – HetkinenTV

Unibet on julkaissut uusia videoita SM-Liiga ja World Cup -turnaukseen liittyen. Jorma Vuoksenmaa oli samoilla linjoilla kanssani Pohjois-Amerikan U23 -joukkueen vahvuudesta.

Itse vihjasin jo aikaisemmin kyseisen joukkueen alkusarjan B-lohkon voittajaksi. Pohjois-Amerikka U23 voittikin pelinsä viime yönä Suomea vastaan näyttävästi 4-1. Mediassa heidät aliarvioitiin mielestäni selvästi ja se vaikutti kertoimiin kun muut löivät vetoa muiden ennakkosuosikkien hyväksi.

Unibet on tehnyt SM-Liiga kausiennakko ja World Cup 2016 -videot. Jorma Vuoksenmaa ja Jussi Heikelä käyvät videoilla läpi niiden lähtökohdat.

HetkinenTV – World Cup of Hockey:

HetkinenTV – SM-Liiga kausiennakko Osa 1:

Muutamia pointteja videosta:

Jorma Vuoksenmaa mainitsee, että Jukureiden kotivoitoissa voi olla kertoimissa ilmaa. Itse myös kausiennakossani arvelin, että suurin yleisö tulee pelaamaan Jukureita vastaan, joten pelipaikkoja voi ilmaantua.

Jukureilla on Jorman mielestä myös ensimmäiselle Liiga-vuodelle parempi valmennus kuin KooKoolla tai Sportilla (kun he tulivat Liigaan). Jorma myös suositteli tarkkailemaan Jukureiden undereita. Jorma myös antoi miinusta Kärpistä ja Tapparasta lähteneistä nuorista pelaajista, joilla on suuri vaikutus kyseisten joukkueiden suoritustasoon.

HetkinenTV – SM-Liiga kausiennakko Osa 2:

Toisessa osassa joukkueet käydään läpi joukkue joukkueelta.

SM-Liiga kausiennakko (toisen osan) pääpointit:

Jorma on myönteisempi Tps:lle kuin vedonlyöntimarkkina yleensä. HPK voi hänen mukaansa puolestaan kohdata tavallista vaikeamman kauden (pelaajamateriaali+kokematon valmentaja).

Pelicansin peleissä tuli viime kaudella enemmän maaleja kuin olisi pitänyt, joten Pelicansien undereissa voi olla “jonkinasteista väljyyttä”. Muuten Jorma pitää heitä hitusen yliarvostettuna tällä kaudella.

KooKoo ylitti odotukset viime vuonna ja päästi vähemmän maaleja kuin heidän olisi pitänyt. Jorma pitää KooKoota heikompana kuin vedonlyöntimarkkina ja suhtautuu myös SaiPaan pessimistisesti.

 

Kommentoi aihetta: