pelaajalta pelaajille - jorma vuoksenmaa - veikkaus vihjeet liiga jääkiekko

Pelaajalta Pelaajille – Jorma Vuoksenmaa

Pelaajalta Pelaajille – Jorma Vuoksenmaa on uusi kirja kaikille vedonlyöjille. Jorma Vuoksenmaa on aikaisemmin julkaissut Urheiluvedonlyönti – Voittajan Opas (1999). Uusi kirja on ollut saatavilla Unibetilta ja itsekin tuon tarjouksen käytin hyväkseni. Kirja on kuin päivitetty versio edellisestä, joka tuo hyvin pointteja niin uusille kuin kokeneemmillekin vedonlyöjille.

Haluatko kirjan itsellesi? (kampanjaa jatkettu!)

Toimi seuraavasti:

  • Rekisteröidy Unibetille tästä linkistä
  • Kirjaudu omille sivuillesi
  • Rekisteröidy omalta sivuiltasi kirjakampanjaan
  • Talleta vähintään 40€ (saat kaiken lisäksi vielä talletusbonuksen!)
  • Tarjous voimassa 4.2.2017 saakka.

Kirjan sisällöstä ja julkaisutavasta

Eri lajit sekä pelimuodot ovat kirjassa eriteltyinä, joten sieltä voi jokainen vaikka itse valikoida minkä osion haluaa lukea mutta itse olen kiinnostunut vedonlyönnistä kokonaisuutena (vaikka pelaankin lähinnä vain SM-liigaa) mutta ajattelu oman lajin ulkopuolella voi tuoda oivalluksia myös omaan lajiin.

Kuitenkin mielestäni on järkevintä lyödä vetoa siitä lajista joka kiinnostaa itseään eniten ja jota on seurannut kauimmiten. Se tottakai tuo lisäarvoa vetoihin ja vaikka laskisikin todennäköisyyksiä tilastojen perusteella niin nähdyille peleille tulee antaa arvoa, varsinkin jos ne ovat pitemmältä aikaväliltä (sattuman osuus vähenee).

Harvemmin Suomessa käytetään markkinointina tällaista tapaa, joka on mielestäni täällä uusi ja hyvinkin tehokas tapa tuoda uusia pelaajia vedonlyönnin pariin. Varsinkin kun kyseinen kirja ei ole ollut saatavissa muualta (käsittääkseni joitakin Twitter/Facebook -kampanjoita lukuunottamatta), joten sillä oli lisäarvoa Unibetin asiakkaille. Osa ei välttämättä olisi kuullut kirjasta muualta kuin oman vedonlyönnin yhteydessä tarjousten perusteella, joten se toimi myös luonnollisena julkaisukanavana kirjalle.

HetkinenTV

Unibetiin liittyen tässä yhteydessä on mainittava, että kannattaa käydä katsomassa Youtubessa Unibetin järjestämä HetkinenTV, jossa Jorma Vuoksenmaa yhdessä Jussi Heikelän kanssa käy läpi vedonlyöntiin liittyviä asioita. Lisäksi kanavalla on mielenkiintoisia dokumentin tyylisiä videoita, kuten “Luck is no coincidence”, jotka ovat todella viihdyttäviä ja havainnollistavia.

Linkki kyseiseen kanavaan [tässä].

Odotan innokkaana että julkaisevat uudelle liiga-kaudelle ennakon, jossa käyvät joukkueita uusine vahvistuksineen läpi. Ainakin viime kaudella sellaisen julkaisivat, joten samaa luultavasti tiedossa tällä kaudella.

Pelaajalta Pelaajille – Jorma Vuoksenmaa; Mielenkiintoinen ja edullinen tarjous

Yleensä tällaisissa tapauksissa tarjotaan jatkomyyntinä jotain muuta mutta kirjan ollessa kyseessä jatkomyynniksi määritellään varmaankin tulevat mahdolliset uudet talletukset. Voittaville pelaajille kirja on siis tavallaan ilmainen mutta muille hinta on minimitalletuksen 40€, vaikka itse talletin samalla paljon enemmän. Toisaalta on hyvin todennäköistä, että Jorma saa tästä edustamalleen ESBC:lle myös uusia asiakkaita.

Kierrätysvaatimuksia tuohon tarjoukseen toki sisältyi mutta niille ei määritelty aikarajaa, joka on mielestäni oleellinen asia. Tämä sen takia, koska aina pitäisi pyrkiä käyttämään bookkeria, joka tarjoaa parhaimman kertoimen. Siten voi varmistua siitä, että pitkällä aikavälillä saa parhaan palautusprosentin ja tuoton investoidulle pääomalle. Tämän vuoksi en itse niin tarkasti tallettanut minimiä, koska pitemmällä aikavälillä sillä ei ole merkitystä.

Unibetin vetovalikoima ja yhteenveto

Yleisesti ottaen Unibet kuitenkin tarjoaa laajan vetovalikoiman, joka on todella kattava niin laji- kuin ottelukohtaisesti. Vetovalikoima on yllättävänkin laaja ja yllättäviinkin alasarjoihin saa kertoimia. Erikoisvetoja tulen todennäköisesti käyttämään kauden mittaan. Myös live-vedonlyönnissä on hyvä tarjonta.

En ole vielä kokonaan lukenut kyseistä (Pelaajalta Pelaajille – Jorma Vuoksenmaa) kirjaa, joten ei siitä sen enempää tässä vaiheessa mutta tulen todennäköisesti tekemään siihen liittyen vielä erillisen postauksen tai ainakin mainitsemaan sen kertomista asioista vetoihin tai vedonlyönnin teoriaan sisältävissä artikkeleissa.

Kirja on täynnä yleispäteviä vihjeitä, eli mitään taikatemppua onneen se ei tarjoa mutta pitkällä aikavälillä kun ottaa huomioon erilaisia kirjassa mainittuja tekijöitä voi parantaa oman vedonlyönnin tulosta.

Mikäli kirjaa ei ole vielä saanut käsiinsä eikä ole aikaisemmin aiheeseen perehtynyt niin suosittelen lukemaan myös aikaisemman Urheiluvedonlyönti – Voittajan Opas -kirjan, jota on ainakin kirjastoissa laajasti tarjolla.


 

parhaat bonukset ja veikkausvihjeet liiga-vetojen tekemiseen ja voitollinen seuranta pitkävetoon

  • Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaimpia kertoimia.
  • Heille ovat tervetulleita kaikki voitollisetkin pelaajat, sillä kertoimet vaihtelevat vedonlyöntimarkkinan mukaisesti.
  • Panoskattoja ei käytännössä ole, sillä limitit liikkuvat lajista riippuen jopa kymmenissä tuhansissa.

–  Pinnaclen sivuille pääset klikkaamalla tästä –

Kommentoi aihetta: